中原名校联考试题参考答案

中原名校联考试题参考答案

阅读理解1-4 DCAD 5-8ADBC 9-12 CADB13-15CBC 16-20 ADFCE

完形填空21-25 ACBCD 26-30 BBACA 31-35 CDCBA 36-40DDBCA

41-45 DBACB 46-50DACBD 51-55ADCBA 56-60 CACBD

语法填空61. are admitted 62. as 63. probably 64. Failing 65. if/though 66. done 67. their 68. has been 69. graduates 70. which

短文改错1. are →is 2. after →before 3. wore→ wear 4. warmly→warm 5. know 后加上where 6. would→will 7. item→items 8. a 删掉9. include→including 10. for →of

书面表达

Attention, please! In order to make our school life more colorful, the student Union has decided to set up a Cycling Club.

We plan to offer basic training once a week, which will be instructed by teachers. It will be arranged after class. There will also be an outdoor cycling trip at the last weekend of each month.We are sure it will be an ideal place for you to make more friends and to keep fit. If you are interested, you can come to Room 405 in Building No 1. Please get the equipment ready by yourself, and charge for the club is free.

Don’t hesitate. Thank you!

答案解析

A篇

1.D 细节理解题。由文中的Sun Veil Sunscreen reduces the harmful effects of the sun 及you

are being struck by the sun’s powerful ray s 可知,不管你是在步行还是户外活动等,很多场合中都很有必要使用Sun Veil Sunscreen.

2. C 推理判断题。由文中的Sun Veil Sunscreen provides long-lasting waterproof

protection ……for a full 6 hours in or out of water 可知,这种防晒霜涂抹在皮肤上后不会轻易被破坏。

3.A 细节理解题。由文中的The blue color disappears as you rub Sun Veil Sunscreen onto the

skin.

4.D 细节理解题。由文中的$20.00 for one bottle. There will be a 10% discount if you buy two at

one time, and a 15% discount for three or more可知答案!

B篇

5. 答案:A 第三段中“I’ve forgotten how old she’d be now!”作者对此很受触动。

6. 答案:D 第四段中讲到奶奶不能照顾自己,不记得东西放哪了,甚至不记得作者生日也

不能给他礼物,作者认为奶奶变的和以前不一样了,对此,他很伤感。

高三英语试卷答案第 1 页共1 页

相关推荐
相关主题
热门推荐