高考英语一轮复习 完形填空训练19

2015届高考英语一轮复习自选训练完形填空19

完形填空(共20小题,每小题1.5分,满分30分)

阅读下面短文,掌握其大意,然后从36—55各题所给四个选项(A、B、C和D)中,选出

最佳选项。

Not too long ago ,an incident that happened at Walt Disney touched me greatly.

A guest 36 out of our Polynesian Village resort(度假胜地)at Walt Disney was asked how she 37 her visit .She told the front-desk clerk she had had a (n) 38 vacation ,but was heartbroken about 39 several rolls of Kodak color film

she had not yet 40 .At that moment she was particularly 41 over the loss

of the pictures she had shot at our Polynesian Luau , 42 this was a memory she especially treasured.

Now ,please understand that we have no written service rules 43 lost photos

in the park . 44 ,the clerk at the front desk 45 Dis ney’s idea of caring

for our 46 .She asked the woman to leave her a couple rolls of 47 film ,promising she would take care of the rest of our show at Polynesian Luau.

Two weeks later the guest received a 48 at her home .In it were photos

of all the actors of our show, 49 signed by each performer. There were also 50 of the public procession(游行队伍)and fireworks in the park ,taken by the

front-desk clerk in her own 51 after work. I happened to know this 52 because this guest wrote us a letter .She said that 53 in her life had she received such good service from any business.

Excellent 54 does not come from policy (政策性的)handbooks .It comes from people who 55 —and from a culture that encourages and models that attitude.

36.A.working B.checking C.trying D.staying

37.A.expected B.realized C.paid D.enjoyed

38.A.disappointing B.wonderful C.uncomfortable D.important

39.A.taking B.dropping C.losing D.breaking 40.A.developed B.taken C.washed D.loaded 41.A.silly B.nervous C.calm D.sad 42.A.when B.where C.as D.which 43.A.covering B.finding C.making D.keeping 44.A.Excitedly B.Fortunately C.Therefore D.Quietly 45.A.understood B.reminded C.trusted D.discovered 46.A.workers B.guests C.managers D.clerks 47.A.printed B.shot C.unused D.recorded 48.A.film B.card C.camera D.packet 49.A.frequently B.personally C.alone D.actually 50.A.rules B.pictures C.handbooks D.performances 51.A.case B.work C.time D.position 52.A.story B.place C.photo D.show 53.A.only B.almost C.never D.nearly 54.A.advice B.experience C.quality D.service 55.A.care B.serve C.like D.know

【答案】36—40 BDBCA 41—45 DCABA 46—50 BCDBB 51—55 CACDA

完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)

阅读下面短文,掌握其大意,然后从36—55各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出

最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

We may look at the world around us, but somehow we manage not to see it until whatever we've become used to suddenly disappears. 36 , for example, the neatly-dressed woman I 37 to see -- or look at -- on my way to work each morning.

For three years, no matter 38 the weather was like, she was always waiting at the bus stop around 8:00 am. On 39 days, she wore heavy clothes and a pair of woolen gloves. Summertime 40 out neat, belted cotton dresses and a hat pulled low over her sunglasses. 41 , she was an ordinary working woman. Of course, I 42 all this only after she was seen no more. It was then that I realized how 43 I expected to see her each morning. You might say I 44 her.

“Did she have an accident? Something 45 ?” I thought to myself about her 46 . Now that she was gone, I felt I had 47 her. I began to realize that part of our 48 life probably includes such chance meetings with familiar 49 : the milkman you see at dawn, the woman who 50 walks her dog along the street every morning, the twin brothers you see at the library. Such people are 51 markers in our lives. They add weight to our 52 of place and belonging.

Think about it. 53 , while walking to work, we mark where we are by 54 a certain building, why should we not mark where we are when we pass a familiar, though 55 , person?

36. A. Make B. Take C. Give D. Have

37. A. happened B. wanted C. used D. tried

38. A. what B. how C. which D. when

39. A. sunny B. rainy C. cloudy D.

snowy

40. A. took B. brought C. carried D.

turned

41. A. Clearly B. Particularly C.

Luckily D. Especially

42. A. believed B. expressed C. remembered D.

wondered

43. A. long B. often C. soon D.

much

44. A. respected B. missed C. praised D.

admired

45. A. better B. worse C. more D.

less

46. A. disappearance B. appearance C. misfortune D.

fortune

47. A. forgotten B. lost C. known D.

hurt

48. A. happy B. enjoyable C. frequent D.

daily

49. A. friends B. strangers C.

tourists D. guests

50. A. regularly B. actually C. hardly

D. probably

51. A. common B. pleasant C. important D.

faithful

52. A. choice B. knowledge C. decision D. sense

53. A. Because B. If C. Although D. However

54. A. keeping B. changing C. passing D. mentioning

55. A. unnamed B.unforgettable C. unbelievable D. unreal

【答案】36.B 37.C 38.A 39.D 40.B 41.A 42.C 43.D 44.B 45.B

46.A 47.C 48.D 49.B 50.A 51.C.52.D. 53.B 54.C 55.A

相关推荐
相关主题
热门推荐