2018年冀教版初一英语下册Unit1单元检测试卷含答案

单元检测

一、单项选择(共15小题;共15分)

1. Send e-mail to Mark and tell him we'll play basketball this afternoon.

A. an; an

B. the; the

C. an; /

D. /; an

2. There aren't so people, so you needn't buy so food.

A. much; much

B. many; many

C. much; many

D. many; much

3. Do you enjoy English songs?

A. listen

B. listening

C. listening to

D. listened

4. This picture isn't beautiful. Could you show me one?

A. other

B. the other

C. another

D. others

5. Be careful, or you will the bike.

A. get on

B. get off

C. fall on

D. fall off

6. Bob a volleyball player in the future.

A. is

B. was

C. will be

D. are going to be

7. We have apples. Please buy some on your way home.

A. much

B. many

C. little

D. few

8. --- is it from here to the railway station?

--- About ten kilometres.

A. How far

B. How fast

C. How soon

D. How often

9. There is a car our house, and the driver is sitting it.

A. in front of; in the front of

B. in the front of; in front of

C. in front of; in front of

D. in the front of; in the front of

10. I will call you as soon as I arrive in Guilin.

A. get to

B. reach to

C. get

D. arrive

11. interesting the book is! I want to buy one, too.

A. How

B. What

C. How an

D. What an

12. It's an football game and everyone gets .

A. excited; exciting

B. exciting; excited

C. excited; excited

D. exciting; exciting

13. --- May I take some photos here?

--- . Didn't you see the sign""?

A. Sure

B. Sorry, you can't

C. Of course

D. Yes, please

14. On way to work, I picked up a red purse.

A. I

B. my

C. me

D. mine

15. --- We'll go on a school trip tomorrow.

--- .

A. Have a good time

B. Excuse me

C. I'm sorry to hear that

D. You're welcome

二、完形填空(共10小题;共15分)

Mr. Smith gets old and he often 16 things, so his wife has to tell him, "Don't forget this!" or"Don't forget that!"

One day he goes on a trip alone(独自). 17 he leaves home, his wife says, "These are what you 18 for your trip. Take care of (照看) your things 19 the trip." He goes to the station, buys a 20 and gets on the bus. About half an hour 21 , the conductor(售票员) comes to the old man and asks, "Will you please 22 me your ticket?" The old man 23 his ticket

everywhere, but he can't find it. "I can't find my ticket, but I 24 buy a ticket before I get on a bus," says the old man. "I believe you have a ticket. All right, you don't have to buy another one," says the conductor. "But how can I know 25 I am going?" asks the old man.

16. A. eats B. makes C. buys D. forgets

17. A. Before B. After C. So D. But

18. A. set B. need C. do D. plan

19. A. at B. during C. with D. of

20. A. ticket B. hook C. card D. watch

21. A. around B. away C. later D. off

22. A. borrow B. tell C. bring D. show

23. A. looks for B. plays with C. writes down D. gives back

24. A. never B. almost C. always D. only

25. A. which B. when C. who D. where

三、阅读理解(共15小题;共30分)

A

2018年冀教版初一英语下册Unit1单元检测试卷含答案

26. Jenny from Monday to Friday.

A. goes to school

B. does her homework

C. watches TV

D. goes shopping

27. Jenny would like to on Saturday morning.

A. stay at home

B. do her homework

C. go shopping

D. go swimming

28. Jenny can see some animals .

A. on Monday

B. on Friday

C. on Saturday

D. on Sunday

29. Jenny does her homework .

A. on Saturday evening

B. on Saturday afternoon

C. on Tuesday afternoon

D. on Sunday afternoon

30. On Monday evening Jenny .

A. has a dance lesson

B. reads hooks

C. watches an English movie

D. watches TV

B

My parents want to take me to visit Beijing this summer holiday. I want to plan a good trip. So I must learn something about Beijing on the Internet. Beijing is a beautiful city. Autumn is the best season. There are many places of interest in Beijing. We want to visit the Great Wall, the Palace Museum and the Summer Palace. Beijing Duck is very famous all over the world. I hope I could have a try. We can get to Beijing by train. I want to buy a gift for my good friend. I also want to send a postcard to my teacher. I think I will have a great holiday.

31. Who plans to visit Beijing with the writer?

A. His parents.

B. His friends.

C. His teachers.

D. His brothers.

32. How many places does the writer want to visit?

A. Two.

B. Three.

C. Four.

D. Five.

33. How can they get to Beijing?

A. By bus.

B. By train.

C. By air.

D. By taxi.

34. What does the writer want to buy?

A. A gift.

B. A book.

C. A shirt.

D. A camera.

35. Which sentence is right about the writer?

A. He likes playing computer games.

B. He likes autumn best.

C. He wants to make a good trip plan.

D. He wants to send an e-mail to his teacher.

C

(On the way to the Shancheng Theater, Rain knocks into (撞上) an old man.)

Rain: Sorry, did I hurt you?

Mr. Read: Oh, I'm OK. Don't worry about it, young man. You seem to be in a great hurry.

Rain: Yes, I'm new here. I'm looking for the Shancheng Theater. Could you tell me the way, please? Mr. Read: Certainly. Go down this street till you reach the second crossing(十字路口), then turn right and you will find it.

Rain: How far is it from here?

Mr. Read: It's about three kilometers.

Rain: I must get there as soon as possible, but how can I get there?

Mr. Read: There is no bus to go there now. You had better take a taxi.

Rain: I see. Thanks a lot. Sorry for giving you so much trouble.

36. Rain looks worried(着急) because .

A. he wants to go to the Shancheng Theater

B. he knocks into an old man

C. he is looking for an old man

D. he is hungry

37. Rain had better go to the Shancheng Theater .

A. by bus

B. by bike

C. on foot

D. by taxi

38. It's about kilometers from here to the theater.

A. three

B. two

C. four

D. five

39. Does Rain know the old man?

A. Sorry, I don't know.

B. Yes, he does.

C. No, he doesn't.

D. Yes, he knows him well.

40. What's the best title(题目)?

A. An Accident

B. Asking the Way

C. Rain and Mr. Read

D. Asking for Help

四、阅读与表达(混合式)(共5小题;共10分)

Barry and Sandra come from the USA. Now they are in Beijing with their parents. They study at No.4 Middle School. Every morning they get up very early. After breakfast they go to school by bus. Lessons start at 8:00 a.m. They have four lessons in the morning. They have lunch at twelve o'clock at school. And school is over at 5:00 in the afternoon. Then they go back home. In the evening, after they finish their homework, they study their Chinese lessons. They want to learn more Chinese. They like China and they want to live and study in China.

任务一:判断正误。

41. Barry and Sandra are living in America now.

任务二:填空完成句子。

42. They study at .

任务三:回答下列问题。

43. What time do they have lunch?

44. What do they do after school?

任务四:将文中画线句子译成汉语。

五、单词拼写(根据中文提示拼写单词)(共5小题;共5分)

46. It's not (安全的) for children to play in the street.

47. I think it is a good (机会) to learn English.

48. Teachers' Day is coming. I want to give my English teacher a (特殊的) gift.

49. Can you (搬动) the desk beside the window?

50. The new road is (宽的) enough for four buses to pass.

六、选词填空(句子选词填空)(共5小题;共5分)

2018年冀教版初一英语下册Unit1单元检测试卷含答案

51. It's a nice day today. Let's go to the beach and the sun there.

52. Last week, Li Ming went on a to the Silk Road.

53. I don't like this jacket. Can you show me one?

54. --- Danny the tree and hurt his leg.

--- What a poor boy!

55. --- How was your school trip?

--- It was . I had so much fun.

七、排序题(连词成句)(共5小题;共5分)

56. will, in, Beijing, when, you, arrive (?)

?

57. you, your, trip, Beijing, last, did, enjoy, to, week (?)

?

58. will, a, we, tour, take, Silk, next, the, month, Road, to (.)

.

59. I, in, may, take, the, some, museum, pictures (?)

?

60. learning, are, the, of, you, about, culture, China (?)

八、作文(共1小题;共25分)

61. 暑假要来了,如果你是石家庄一家旅行社的导游,请根据下面的宣传页写一篇西安三日游的介绍材料。

2018年冀教版初一英语下册Unit1单元检测试卷含答案

要求:

1. 词数:80个词左右(短文开头和结尾已经给出,不计入总词数);

2. 根据所给信息可适当增加细节,以使行文连贯。

The summer holiday is coming.

__________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________ _________________________________

If you are interested, please call Mr. Li at 187********.

答案

一、单项选择

1. C

2. D

3. C

4. C

5. D

6. C

7. D

8. A

9. A 10. A

11. A 12. B 13. B 14. B 15. A

二、完形填空

16. D 17. A 18. B 19. B 20. A

21. C 22. D 23. A 24. C 25. D

三、阅读理解

26. A 27. C 28. D 29. B 30. A

31. A 32. B 33. B 34. A 35. C

36. A 37. D 38. A 39. C 40. B

四、阅读与表达(混合式)

41. F

42. No.4 Middle School

43. At twelve o'clock.

44. They go home.

45. 他们喜欢中国而且想在中国居住和学习。

五、单词拼写(根据中文提示拼写单词)

46. safe

47. chance

48. special

49. move

50. wide

六、选词填空(句子选词填空)

51. enjoy

52. trip

53. another

54. fell off

55. exciting

七、排序题(连词成句)

56. When will you arrive in Beijing?

57. Did you enjoy your trip to Beijing last week?

58. We will take a tour to the Silk Road next month.

59. May I take some pictures in the museum?

60. Are you learning about the culture of China?

八、作文

61. One possible version:

The summer holiday is coming. Do you want to take a tour to Xi'an? We have a three-day trip to Xi'an.

It's about 900 kilometres from Shijiazhuang to Xi'an. We will go there by train. We plan to leave Shijiazhuang at 6:00 on Monday evening and arrive in Xi'an at 8:00 on Tuesday morning. Then we will visit some places of interest there. We will visit the Big Wild Goose Pagoda and the Terra Cotta Warriors. On Wednesday we will visit the Drum Tower and the Bell Tower. We will leave for home in the afternoon. It's a very good trip , and everyone only pays 500 yuan.

If you are interested, please call Mr. Li at 187********.

相关推荐
相关主题
热门推荐