专升本英语试题库

北京交通大学网络教育入学机考专升本英语试题

1、He knows little of English to say ____ of English culture.

A、something

B、anything

C、everything

D、nothing

答案:D

2、Though he is very intelligent, he is ____ rather modest.

A、otherwise

B、nevertheless

C、therefore

D、hence

答案:B

3、If you can provide the wine, I’ll ____ the food.

A、look at

B、see to

C、think about

D、ask for

答案:B

4、Fortunately, the demonstration ____ to be quite peaceful.

A、turn in

B、turn out

C、showed off

D、showed up

答案:B

5、Selfish people often take ____ of other people’s kindness.

A、use

B、care

C、profit

D、advantage

答案:D

6、His name was on the ____ of my tongue, but I just couldn’t remember it.

A、end

B、tip

C、edge

D、top

答案:B

7、We found our ____ round your factory most interesting.

A、journey

B、travel

C、tour

D、show

答案:C

8、This album is ____ as it was the only one ever signed by the President.

A、unusual

B、rare

C、singular

D、unique

答案:D

9、The premier and the visiting foreign minister had a talk in ____ friendly

atmosphere.

A、a most

B、most

C、the very

D、very

答案:A

10、There is a good ____ of the countryside from the front of the bus.

A、sight

B、view

C、scene

D、scenery

答案:B

11、____ she finds out that you’ve lost her books?

A、Even if

B、What if

C、As if

D、Suppose that

答案:B

12、In a low voice, she ____ that someone was moving about upstairs.

A、spoke

B、shouted

C、whispered

D、told

答案:C

13、I’m afraid this Painting is not by Picasso. It’s only a copy and so it’

s ____.

A、priceless

B、worthless

C、unworthy

D、invaluable 答案:B

14、We are very busy . Every one is _____

A、carefully

B、careful

C、care

D、careless

答案:B

15、The twins are ______ each other in character.

A、difference from

B、different from

C、different to

D、different for !#

答案:B

16、Will you ____ tomorrow morning?

A、shout me up

B、call me up

C、call me on

D、telephone me up

答案:B

17、You’d better come ______ to my house and see me.

A、up

B、over

C、for

D、around

答案:B

18、I am afraid I have to _____ .

A、do my washing

B、do me washing

C、do some washing

D、do washing

答案:C

19、Every day I _____ home at half past five.

A、get to

B、get from

C、get back

D、back

答案:C

20、The flood has done _____ to this area.

A、many damages

B、much damage

C、injury

D、damages

答案:B

21、My uncle is _______ than that worker.

A、old

B、elder

C、older

D、the oldest 答案:C

22、This picture is ______ than that one.

A、beautiful

B、more beautiful

C、most beautiful

D、the most beautiful

答案:B

23、She said she was much ______ than before.

A、good

B、well

C、better

D、the best

答案:C

24、I will tell him as soon as he ______ back.

A、come

B、comes

C、will come

D、came

答案:B

25、He ______ by the teachers.

A、is always praised

B、praises

C、have been praised

D、always is praised

答案:A

26、It is _____ to travel on the moon.

A、wonderful

B、careful

C、brave

D、important 答案:A

27、The patient refused ______ any medicine.

A、have

B、to have

C、how to have

D、to how have

答案:B

28、He always depends _____ help from others.

A、on getting

B、in getting

C、getting

D、to get !#

答案:A

29、Not only I but also Tom and Mary _____ fond of watching TV.

A、am

B、is

C、has

D、are

答案:D

30、Tom with a dog _____ standing on the street.

A、was

B、were

C、are

D、will be

答案:A

31、Dick is ______ Maths.

A、well at

B、interested at

C、good at

D、good to

答案:C

32、Mary is very _____ her mother.

A、likes

B、liking

C、to like

D、like

答案:D

33、I am sorry I must go, for I want to _____

A、catch a bus

B、take a bus

C、sit a bus

D、get a bus !#

答案:A

34、In your family, who _____ the meal for every day?

A、cook

B、cooks C 、take D、takes

答案:B

35、On my birthday party, I enjoyed _____ very much.

A、me

B、mine

C、myself

D、us

答案:C

36、Tom is ____ student in our class.

A、the tallest

B、tall

C、taller

D、tallest

答案:A

37、March 8 is ______ day.

A、Women’s

B、Women

C、Woman’s

D、a woman

答案:A

38、The text is _____ than that one.

A、easy

B、easier

C、easiest

D、the easiest 答案:B

39、Which language do you like _____ , English or Russian?

A、best

B、better

C、well

D、very well

答案:B

40、He usually _____ TV on Sunday evening.

A、watch

B、watches

C、watching

D、is watching 答案:B

41、A lot of differences _______ between the two languages.

A、can be found

B、can find

C、would find

D、is found

答案:A

42、Nobody knew _______ a living in that country.

A、to go

B、to make

C、how to do

D、how to make

答案:D

43、The book is worth ______ twice.

A、read

B、to be read

C、being read

D、reading

答案:D

44、Your new room needs ______ .

A、to clean

B、being clean

C、cleaned

D、cleaning

答案:D

45、Fighting means ______ .

A、killing

B、to be killed

C、to kill

D、be killed

答案:A

46、Whether he comes or not ______ nothing to me.

A、are

B、is

C、has

D、have

答案:B

47、What he said ____ untrue.

A、be

B、is

C、are

D、were

答案:B

48、In our country everybody and every girl _____ a happy life.

A、live

B、lives

C、living

D、are living 答案:B

49、The teacher as well as the students _____ this picture.

A、like

B、are liking

C、likes

D、is liking

答案:C

50、Today our country is getting _______ .

A、stronger and stronger

B、strong and strong

C、strongest and strongest

D、more strong and more strong 答案:A

51、Where______ born ?

A、were you

B、was you

C、had you been

D、have you been

答案:A

52、Please be ______ !

A、carefully

B、careful

C、care

D、careless 答案:B

53、Reading in bed isn’t _____ your eyes.

A、good to

B、good at

C、good for

D、good as

答案:C

54、We are going to the hospital to see my uncle He is ill ____ .

A、in the hospital

B、at the hospital

C、living in the hospital

D、in hospital

答案:D

55、Liu Ying is not at home now, perhaps she ____ .

A、is going out

B、went out

C、is out

D、had been out

答案:B

56、If you jump the queue, other people will not ____.

A、pleased

B、be pleased

C、pleasure

D、be pleasure 答案:B

57、Look! They are ____ .

A、shops

B、do shopping

C、doing shop

D、shopping

答案:D

58、Where____?

A、are they come

B、are they come from

C、do they come from

D、do they come !#

答案:C

59、The radio says the sun will _____ later.

A、come to

B、come on

C、come out

D、come up

答案:C

60、When you _____ the road, you should look around.

A、across

B、through

C、cross

D、are cross

答案:C

61、What does your father do ? He _____ .

A、does an office work

B、does the office work

C、do the office work

D、does office work

答案:D

62、Last week he didn’t go to school because of his illness, so he _____ .

A、teach himself

B、taught himself

C、taught him

D、taught his English

答案:B

63、What a pity! Mary fell ____ her bike.

A、of

B、off

C、from

D、out off

答案:B

64、My brother is _____ worker in his factory.

A、the most excellent

B、more excellent

C、excellent

D、most excellent

答案:A

65、After a long walk, I ______ .

A、feel tired

B、feel tire

C、tired

D、felt tired

答案:D

66、My mother was ill in hospital . I ______.

A、feeling worried

B、felt worried

C、felt worrying

D、felt being worried

答案:B

67、Please read these dialogues and ______ another kind of football.

A、take out

B、take

C、find out

D、find

答案:D

68、Young_____ he is, he knows what is the right thing to do.

A、that

B、as

C、although

D、however

答案:B

69、I am sorry to _____ the book for such a long time.

A、keep

B、had kept

C、have kept

D、having kept

答案:C

70、His parents ______last week, and the child has no one to look after him.

A、have died

B、died

C、dead

D、death

答案:B

71、Mother warned the boy ____ the guard dog any more.

A、not touching

B、not touch

C、to not touch

D、not to touch

答案:D

72、Your hair wants _____ . You’d better have it done tomorrow.

A、cut

B、 to cut

C、cutting

D、being cut !#

答案:C

73、Most of the people ______ to the party were famous scientists.

A、invited

B、to invited

C、being invited

D、inviting

答案:A

74、Do you mind ______ here?

A、my smoke

B、to smoking

C、to smoke

D、my smoking

答案:D

75、I don’t feel like ____ anything now . I am tired.

A、eating

B、to eat

C、ate

D、eat

答案:A

76、He is an honest official and never ______ any gifts from people who sought

his help.

A、received

B、expected

C、took up

D、got

答案:C

77、The customer accused the cook _____ using canned potatoes.

A、for

B、with

C、against

D、of

答案:D

78、Helen apologized _____ her not being able to attend the party.

A、for

B、to

C、under

D、of

答案:A

79、I’d like to go to Hanzhou with you, only I can’t _____ two weeks off work.

A、offer

B、afford

C、leave

D、manage

答案:B

80、All the reference books should be made ___ to the teachers and students

in our university.

A、available

B、flexible

C、related

D、concerned

答案:A

81、When I took his temperature, it was two degrees above_____ .

A、normal

B、average

C、regular

D、ordinary

答案:A

82、The doctor soon made the worried patient feel _____ ease.

A、with

B、on

C、at

D、off

答案:C

83、The football match was televised _____ from the Workers’ Stadium .

A、alive

B、life

C、live

D、lively

答案:C

84、That new lorry is ____ than the old one.

A、very good

B、rather better

C、more good

D、much better

答案:D

85、I want to go the dentist, but you____ with me.

A、need not to go

B、need not go

C、do not need go

D、need go not

答案:B

86、Some are reading newspapers, ____ others are playing chess.

A、or

B、for

C、so

D、while

答案:D

87、John asked me ____ I managed to do it.

A、what

B、how

C、which

D、that

答案:B

88、I’m not sure ______ he’ll be here in time.

A、if

B、what

C、when

D、where

答案:A

89、Mr. Smith spent the weekend in the country _____ he didn’t have to go office

on Sunday.

A、until

B、because

C、unless

D、so that

答案:B

90、Look at these clouds. _____ .

A、It’ll rain

B、It’s going to rain

C、It’ll be raining

D、It is to rain

答案:B

91、Had I known her name, I ____ her to dinner.

A、would invite

B、was invited

C、have invited

D、would have invited

答案:D

92、It’s time you ______ a holiday.

A、will have

B、are going to have

C、have

D、had

答案:D

93、You should have been more patient _____ that customer; I’m sure that selling

him the watch was possibility.

A、of

B、with

C、for

D、at

答案:B

94、He fell and hurt himself while he _____ tennis

A、was playing

B、is playing

C、plays

D、played

答案:A

95、She was complaining that the doctor was _____ too much for the treatment

he was giving her.

A、expending

B、offering

C、costing

D、charging 答案:D

96、You don’t have to be in such a hurry, I would rather you ____ on business

first.

A、would go

B、will go

C、went

D、have gone

答案:C

97、I’m very sorry to have _____ you with so many questions on such occasion.

A、interfered

B、offended

C、impressed

D、bothered

答案:D

98、The house is dark; the Browns ____ to bed

A、may go

B、should go

C、should have gone

D、must have gone

答案:D

99、He went to town yesterday and had his bike ____ there.

A、to repair

B、repaired

C、repairing

D、repair

答案:B

100、The Yellow River is the ____ river in China.

A、very long

B、longer

C、longest

D、long

答案:C

专升本英语

完形填空:

(一)

Many TV programs seem to be quite realistic. One who watches TV often feel s that whatever happened in the film may as 31 happen to him. With only a littl e 32 , every man in the street may__33__ to be a thief, or a spy or a murderer. Jame had been watching a spy 34 at a friend’s home. In it a young girl had be en 35 and murdered. She felt a little 36 . She took a train back to the center of the city. There were a lot of people 37 with her. She felt much safer.

A man sat 38 her, reading a newspaper. She thought nothing of it until she saw him staring at her. 39 the film and feeling uncomfortable, she 40 the train and went to the bus stop. When he got on the 41 bus as she did. She found he w as 42 her.

When she got off the bus, she was getting more and more frightened as the s treet almost became empty. She 43 as quickly as she could. She could hear foots teps behind her, but she didn’t dare to look over her 44 , it seemed to have b een hours before she 45 the front door. She felt for her keys , but was unable to find them. The footsteps stopped behind her. She felt a hand on her shoulder. Instead of feeling hands round her, however, she heard a pleasant voice.

“I apologize if I frightened you. I thought I had seen you in the train, but I wa s not sure.”

31 A.well B.soon C.if D.though

答案:A

32 A.thinking B.imagination C.consideration D.experience

答案:B

33 A.seem B.appear C.turn http://m.wendangku.net/doc/cc4feda40b4c2e3f572763e7.htmle

答案:B

34 A.film B.play http://m.wendangku.net/doc/cc4feda40b4c2e3f572763e7.html D.show

答案:A

35 A.watched B.followed C.lied D.hurt

答案:B

36 A.frightened B.interested C.excited D.surprised

答案:A

37 A.talking B.sitting C.standing D.traveling

答案:D

38 A.by B.opposite C.before D.behind

答案:B

39 A.Seeing B.Thinking C.Remembering D.Wondering

答案:C

40 A.got off B.got down C.got on D.got into

答案:A

41 A.very B.same C.different D.crowded

答案:B

42 A.aiming at B.staring at C.looking into D.following

答案:D

43 A.ran B.rode C.drove D.walked

答案:D

44 A.head B.arms C.shoulder D.back

答案:c

45 A.closed B.opened C.entered D.reached

答案:B

(二)

Making friends is a skill. You must first go where there are people. You w on’t make friends staying home___31____ .

Joining a club or group, talking to those who like the same things ___32___ you do is much easier. Or join someone ____33___ some activity.

Many people are ____34___when talking to new people. ___35____ all, meeting str angers means seeing the unknown. And it’s human nature to feel a bit ____36___ about the unknown. Most of fears about dealing _____37___ new people come from doubts about ___38_____. We imagine other people are judging us --- finding us too tall or too short, too this or too that. But don’t forget that they must b e feeling the same way. Try to accept yourself __39_____ you are, and try to pu t the other at ease. You’ll both feel more comfortable.

Try to act self-confident (自信)even ___40___ you don not feel that way when yo u ____41____ a room full of strangers. Walk straight. Look ____42____ at other people and smile.

If you see someone you’d like to ____43___,say something. Do not wait for ____ 44____ person to start a conversation (交谈)。

Just meeting someone new does not mean that you’ll make friends with that pers on. __45_____is based on mutual(相互的) likings and “ give and take”. They ta ke time and effort to develop. And there are things that keep a new friendship from happening.

31 A.lonely B.yourself C.alone D.with you

答案:C

32 A.as B.that C.which D.what

答案:A

33 A.with B.in C.on D.to

答案:B

34 A.nervous B.excited C.pressed D.worried

答案:A

35 A.At B.For C.In D.After

答案:D

6.36 A.unhappy B.unusual C.uncomfortable D.unlucky

答案:C

37 A.with B.to C.for D.on

答案:A

38 A.yourself B.himself C.yourselves D.ourselves

答案:A

39 A.like B.as C.what D.that

答案:B

40 A.when B.if C.as D.what

答案:B

41 http://m.wendangku.net/doc/cc4feda40b4c2e3f572763e7.htmle B.go C.enter D.step to

答案:C

42 A.upwards B.directly C.bravely D.happily

答案:B

43 A.talk to B.talk about C.say D.call up

答案:A

44 A.other B.the other C.another D.others

答案:B

45 A.Relation B.Friendship C.Connection D.Feeling

答案:B

(三)

The film that Emma and Nelly 31 the other day was about a spy who would tr y to steal the secret plans of a new aeroplane engine. 32 happened on a small s hip which carried only six passengers.

The spy had to get the plans out of the country, so he hid them in a suitc ase (手提箱) which belonged to another 33 on the ship. This passenger was a bea utiful young woman who was going to visit her parents in Africa. The hero of th e film was a handsome young man who 34__find the plans.

The ship 35 England one morning in January. It was snowing. After two days the weather became a little warmer and 36 a thick fog. Early on the morning of the third day a large passenger ship ran into the small ship. There was a loud noise. People shouted and many of _37_ ran to the lifeboats. 38 were the plans? The hero didn’t know. He looked 39 quickly. The young 40 was going to get her suitcase. He wanted to help her so he ran 41 her. The spy ran after the hero.

Twenty minutes 42 they were all in a lifeboat _43 the captain, a sailor an d other passengers. Four of them had small brown suitcases. The suitcases __44 at the bottom of the boat.

The 45 of the film was about their adventures during the next two days. Of course the hero finally got the plans and the heroine got the hero.

31. A. watch B. watched C. saw D. seen

答案:C

32. A. All B. Which C. What D. When

答案:A

33. A. man B. guest C. traveler D. passenger

答案:D

34. A. would B. should C. had to D. had

答案:C

35. A. got to B. left C. arrived D. reached

答案:B

36. A. have B. had C. there was D. got

答案:C

37. A. them B. whom C. men D. they

答案:A

38. A. what B. where C. how D. which

答案:B

39. A. for B. at C. on D. round

答案:D

40. A. man B. boy C. woman D. child

答案:C

41 A. f or B. about C. round D. towards

答案:D

42 A. after B. late C. later D. latter

答案:C

43 A. with B. together C. having D. and

答案:A

44 A. were laying B. were lying C. had laid D. had been laying

答案:B

45 A. another B. other C. rest D. others

答案:C

(四)

What an exciting day it was for Jennifer and Valerie! They had been friends since Grade Three and had – 31 –many of their high school experiences. Now they were driving together to their final high school event. Today was - 32 – day at Laman High School. – 33 – they were close friends, they were different in many ways. Jennifer was a fairly – 34 – student while Valerie did just enough to get by and was mainly – 35 – in a good social life.

“Isn’t it – 36 – that we’re all finished?” said Valerie. “I’m really looking forward to having a good time this summer.”

“- 37 – be nice,” Jennifer replied. “I’m afraid I’m going to have to work most of the summer to help pay for my college expenses.”

Jennifer’s parents had only a small –38 –and she had made up her mind to have an occupation in which she could afford all the things her - 39 – could not.

Valerie, - 40 - , came from a fairly well—to-do family. She had little desire to work hard for – 41 – she had always taken for granted.

“I really don’t want to go to college for a while,” she – 42 - . “My uncle runs a restaurant in the Bahamas and he has – 43 –me to spend a year there as a waitress. That should give me plenty of -- 44 – for the beach.”

“It seems – 45 –‘ll really be going different ways now,” thought Jennifer.

31. A. learned B. obtained C. remembered D. shared

答案:D

32. A. exam B. sports C. graduation D. working

答案:C

33. A. If B. Because C. Although D. When

答案:C

34. A. diligent B. polite C. active D. favorite

答案:A

35. A. specialized B. relieved C. envied D. interested

答案:D

36. A. certain B. great C. unfortunate D. annoying

答案:B

37. A. Can B. Shall C. Must D. Need

答案:C

38. A. income B. problem C. family D. difference

答案:A

39. A. teachers B. parents C. friends D. relatives

答案:B

40. A. in fact B. in a way C. as a result D. on the other hand

答案:D

41. A. what B. whom C. that D. these

答案:A

42. A. admitted B. complained C. proposed D. screamed

答案:A

43. A. helped B. assured C. invited D. promised

答案:C

44. A. peace B. work C. energy D. time

答案:D

45. A. I B. we C. she D. they

答案:B

(五)

As a child, I was truly afraid of the dark and of getting lost; these fears were very real and caused me some uncomfortable moments.

Maybe it was the strange – 31 –things looked and sounded in my familiar room at night that - 32 – me so much. There was never total – 33 - , but a streetlight or passing car lights – 34 – clothes hung over a chair take on the – 35 - of a wild animal. Out of the corner of my - 36- ,I saw the curtains seem to move when there was no – 37 - .A tiny sound in the floor would seem a hundred times louder than in the daylight. My – 38 – would run wild. And my heart would beat fast. I would - 39 – very still so that the “enemy” would not discover me.

Another of my childhood fears was that I would get lost, - 40 –on the way home from school. Every morning I got on the school bus right near my home _ that was no – 41 - . After school, - 42 - , when all the buses were – 43 – up along the street, I was afraid that I’d get on the wrong one and be taken to some – 44 – neighborhood. On school or family trips to a park or a museum, I wouldn’t – 45 – the leaders out of my sight.

31. A. way B. time C. place D. reason

答案:A

32. A. wounded B. destroyed C. surprised D. frightened

答案:D

33. A. quietness B. darkness C. emptiness D. loneliness

答案:B

34. A. got B. forced C. made D. caused

答案:C

35. A. spirit B. height C. body D. shape

答案: D

36. A. eye B. window C. mouth D. door

答案:B

37. A. breath B. wind C. air D. sound

答案:B

38. A. belief feeling C. imagination D. doubt

答案:C

39. A. lay B. hide C. rest D. lie

答案:D

40. A. especially B. simply C. probably D. directly

答案:A

41. A. discussion B. problem C. joke D. matter

答案:B

42. A. though B. yet C. although D. still

答案:A

43. A. called B. backed C. lined D. packed

答案:C

44. A. old B. crowded C. poor D. unfamiliar

答案:D

45. A. leave B. let C. order D. send

答案:B

阅读理解:

(一)

“We don’t have rush hours any more,” said Charles M. Mclean, who run s the nation’s busiest road. “We have rush periods, and they keep getting lon ger and longer.” Mclean was describing Chicago’s 235 miles of expressway, but the same might be said about almost any of the expressways that have become an important part of American city life—and about the heavy traffic that often bl ocks(阻塞) them.

In Chicago, a computerized system has been developed that controls traf fic on the city’s seven expressways. Now one man—a controller—can follow the movement of Chicago’s traffic by looking at a set of lights.

The system uses electronic sensors(传感器)that are built into each ex pressway, half a mile apart several times a second, the computer receives infor mation from each sensor and translates it into green, yellow, or red lights on a map in the control room. A green light mean traffic is moving forty-five mile s an hour, yellow means thirty to forty-five miles an hour, and red means heavy traffic—cars standing still or moving less than thirty miles an hour.

“See that red light near Austin Avenue?” The controller asked a visit or, “That’s a repair tr uck fixing the road, and the traffic has to go around it.”

At the Roosevelt Road entrance to the expressway, the light kept changi ng from green to red and back to greed again. “A lot of trucks get on the expr essway there,” the controller explained. “They can’t speed up as fast as car s.”

The sensors show immediately where an accident or a stopped car is bloc king traffic, and a truck is sent by radio to clear the road. The system has lo wered the number of accidents by 18 percent. There are now 1.4 deaths on Chicag o’s expressways for each one hundred million miles traveled, while in other pa rts of the country there are 2.6 deaths.

Traffic experts say that the Chicago system is the “coming thing”. Sy stem like Chicago’s are already in use on some expressways in Los Angeles and Houston. “Chicago has taken the lead,” says New York city’s traffic director, and he adds, “We are far behind…”

1.What would be the best title for this text?

http://m.wendangku.net/doc/cc4feda40b4c2e3f572763e7.htmlputerized Traffic Control System

B.Rush Periods Getting Longer

C.The Nation’s Busiest Road

D.Sensors on Expressways

答案:A

2.How does the controller follow Chicago’s traffic?

A.By learning how to use a computer

B.By waiting for the red light to turn to green

C.By watching the sensors built into the expressways

D.By looking at a set of lights on the map in the control room

答案:D

3.What color shows that the traffic moves the fastest?

A.Red

B.Yellow

C.Green

D.It’s uncertain

答案:C

4.Which of the following is not true?

A.The Chicago system is the "coming thing".

B.The Chicago system lowered the accident number to 18 percent.

C.Chicago has taken the lead in the computerized system.

D.The Chicago system lowered the accident number by 18 percent.

答案:B

5.The system in Chicago ___.

A.is really effective

B.is actually of very little use

C.will be sent to Los Angeles

D.is looked upon by New York’s traffic director

答案:A

(二)

One of the most detailed descriptions of a UFO was given by a nine-year-old Gaynor Sunderland in July 1976. Gaynor lived in Oakenholt, a village in North Wales. On her way home from school, she saw a silver object shaped liked a sauc er(茶碟) in a field not far from her home.

The strange craft(航空器)was about 30 feet long and 9 feet high. It had yel low windows along the side and on the top there was a light flashing in a kind of box.

Although Gaynor was very frightened, she did not run away. Instead, she lay quietly in the long grass and watched the door of the strange craft open. She saw two people wearing silver suits come out of the craft. They were carrying s ome kind of equipment(设备)which they used to examine the ground. They were sho rt and had large pink eyes, Gaynor reported.

After about half an hour, the two people went back into the craft. At once there was a loud noise and the UFO took off.

Although Gaynor told her mother what she had seen, her family decided to ke ep quiet about it. They did not want people to laugh at their daughter. However, 18 months later, Gaynor told her story to UFO experts. They hypnotized(使进入睡眠状态) Gaynor so they could be sure she was telling the truth.

Not only did she repeat her story, she was able to draw a picture of what s he had seen!

1.Which of these descriptions of Gaynor is true?

A.She’s nine, lives in a village and has never seen a UFO before.

B.She was nine, and lives in Sunderland in England in 1976.

C.She was nineteen in July 1986, and lived in North Wales as a child.

D.She was at school north of Wales and her family name was Oakenholt.

答案:C

2.On her way home, Gaynor saw _____.

A.A silver saucer

B.A silver coin

C.A saucer-like silver object

D.A silver ball

答案:C

3.What did Gaynor do as soon as she saw the UFO?

A.She told her mother.

B.She ran away.

C.She went home from school.

D.She hid in the long grass and watched it.

答案:D

4.Which of the following is true?

A.Her family believed what Gaynor told them

B.People laughed at Gaynor when she told them the story.

C.Nobody believed what Gaynor said.

D.The UFO experts believed Gaynor’s story.

答案:D

5.Who did she see come out of the UFO?

A.Some equipment

B.Two short, pink-eyed people.

C.Animals.

D.Silver people with equipment.

答案:B

(三)

Mrs. Jones gave music lessons at a school. She had a good voice and enjoyed singing, except that some of her notes, sound like a gate that had been forgotten to oil. Mrs. Jones knew her weakness well, and took every chance she could find to practice these high notes. As she lived in a small house, where she could practice without disturbing the rest of the family, she usually went for a long walk along the country roads whenever she had time and practice her high notes

相关推荐
相关主题
热门推荐