牛津初二英语8B期中考试专项选择题精选

牛津初二英语8B期中考试专项选择题精选

卷面100分考试时间45分钟

选择填空(1*1=70分)

( )1. Lily’s grandpa has lived here ________.

A. 10 years ago

B. almost 10 year

C. since 1994

D. for long time ( )2. You can play football ________ before.

A. as soon as

B. as quick as

C. as often as

D. as good as ( )3.we have the different ________about the film?

A. feel

B. felt

C. feeling

D. feelings ( )4. Sandy _____ finished the work ______.

A.haven’t, already

B. hasn’t, already

C. hasn’t , yet

D. haven’t, yet ( )5. ---_______ have you known the city? ---For five years.

A. How long

B. How often

C. How many

D. How often ( )6. It’s difficult for me ______.

A. work out it

B. to work out it

C. to work it out

D. to work out ( )7.The changes ___ our hometown have many benefits.

A. in

B. of

C. to

D. at

( )8. I _____ the book for two weeks. I must return it to the school library.

A. borrow

B. have borrowed

C. kept

D. have kept

( )9.Shanghai is _____ the east of China. Japan is ____ the east of China

A. to, in

B. in, to

C. in. on

D. in, in

( )10.The old man lives ____ in a _____ house, but he doesn’t feel_____.

A. alone, alone, lonely

B. lonely, lonely, alone

C. alone, lonely, lonely

D. alone, lonely, alone

( )11.He has _ two apples, __ much juice and ______ three wonderful films.

A. ate, drinked, saw

B. eaten, drunk, seen

C. eaten, drank, watched

D. ate, drank, watched

( )12..Simon wants to be a ___because he wants to take care of people’s teeth.

A. designer

B. teacher

C. scientist

D. dentist

( )13.The ________ of the supermarket ________ many problems.

A. opening, has

B. closing, caused

C. open, had

D. close, causes

( )http://m.wendangku.net/doc/5c7eb454312b3169a451a4b1.htmllie __a good teacher and the cinema near her school _ a big garden.

A. has become, has become

B. has turned into, has become

C. becomes, becomes

D. has become, has turned into ( ) 15. ---Have you finished your housework _______?

--- Y es, I’ve done that _______.

A. yet; already

B. already; yet

C. ever; never

D. still; just

( ) 16. ---Has your mother ever ________ to Paris?

---Y es, she went there last year.

A. gone

B. been

C. got

D. went ( ) 17. My mother ______ English since she came to the city.

A. teaches

B. has taught

C. taught

D. have taught ( )18. ---_______ to the United States?

---No, never.

A. Did you go

B. Have you gone

C. Have you been

D. Will you go ( )19. She’s never been there before, ________?

A. is she

B. isn’t she

C. has she

D. hasn’t she

( )20. ---_______ have you known the city?

---For five years.

A. How long

B. How often

C. How many

D. How often ()21.-Is your father in?

-No, he ______ for three hours.

A. was out

B. has been out

C. went out

D. has gone out

()22.-Excuse m e, does Mr Smith’s son live here?

-He _________ be here, but he has moved.

A. has to

B. used to

C. tried to

D. happened to

()23.-Have you written anything on Chinese traditional food so far?

-__________, but I have a plan for it.

A. Ever since

B. Later on

C. Not yet

D. From now on

()24.1.Actually, I have already been him for two years.

A.married with

B. marry with

C. married to

D. marry

()25.David shanghai for more than three months.

A.came to

B. has been to

C. has been in

D. has come to

()26.Her mother for tow year.

A.has died

B. died

C. has been died

D. has been dead

()27.They each other for at least two months.

A.haven't seen

B. have seen

C. haven't been seen

D.did't see ( )28.-How long may I the book?

-For tow weeks.

A.brrow

B. lend

C. keep

D. buy

( )29. It's the third time you late for shool this week.

A.were

B.are

C. had been

D. have been

( )30.I the bad cold for a week and still can't get rid of it.

A.caught

B. have caught

C.had caught

D. have had

( )31.-Is that Jack cpeaking?

-Sorry, he isn't in right now. He the cinema with his aunt.

A.has been to

B. has gone to

C. have been to

D. have gone to ( )32. It ten years since we last in Beijing.

A.was, met

B. had been, met

C. was, meet

D. is, meet

( )33.Marine visited his anut two day before he town.

A.left

B. has left

C. will leave

D. leaves

( )34. that Smith knows a lot about history.

A.It seemed

B. It seems

C. It is seemed

D. It was

( )35.Noise pollution was a serious problem here ______.

A. since then

B. in the future

C. once a week

D. in the past

( )36.We invite experts to give lecture ______ in our college.

A. from a day to night

B. from time to time

C. from one to another

D. from past to now

( )37. I hope you will have a ______ holiday.

A. pleasant

B. pleasure

C. please

D. pleased

( )38. ______ he is poor, __________he lives happily.

A. Although, /

B. Although, but

C. Because, so

D. When, yet

( )39.He go swimming when he lived here.Now,he_______running.

A.used to ; is use to http://m.wendangku.net/doc/5c7eb454312b3169a451a4b1.htmled to;used to http://m.wendangku.net/doc/5c7eb454312b3169a451a4b1.htmled to; was http://m.wendangku.net/doc/5c7eb454312b3169a451a4b1.htmled to;use to ( )40.We Beijing already.

A.move out B. moved out of C.have moved out D.have moved out of ( )41.一Where is Ann?I have looked for her for three days.

--- ,She isn’t in Changchun.

A.She has gone to Dalian B.She has been to Dalian

C.She goes to Dalian D.She will go to Dalian

( )42.It’s so hot.It for quite some time yet.

A.has rained B.hasn’t rained C.rained D.has been rained ( )43.In fact,it has been in use 2000.

A.in B.for C.since D.at

( )44.She is making the speech on the stage .But she isn’t nervous at a11.A.on her own B.of her own C.her own D.on my own ( )45.When I was at college I _____three foreign languages, but I_____ all except for a few words of each.

A. spoke; had forgotten

B. spoke; have forgotten

C. had spoken; had forgotten

D. had spoken; have forgotten ( )46 Mr. Smith _____ in Nianjing since he ______ to china years ago.

A. worked; has moved

B. has worked; has moved

C. has worked; moved

D. was working; moved

( )47. I’m sorry to keep you___. ——Oh, not at all. I____ here for only a few minutes.

A.waiting; have been

B.wait; have been

C. to wait; have been

D.waiting; will be

( )48. Great changes ______in my home town since liberation.

A. have been taken place

B. took place

C. have taken place

D. were taken place

( )49—Do you know our town at all? ——No, this is the first time I _____here.

A. was

B. have been

C. came

D. am coming

()50. My dictionary _____.I have looked for it everywhere but still____ it.

A. has lost; don’t find

B. is missing; don’t find

C. has lost; haven’t found

D. is missing; haven’t found

()51. I____ with you as soon as I____ my homework.

A. have gone; finish

B. will go; finish

C. went; am finishing

D. will finish; finished

()52. Mary_____ a dress when she cut her finger.

A. made

B. is making

C. was making

D. makes

()53—Have you been to Hong Kong before? — ____, I _____ there in 1997.

A. Y es; have been

B. No; have been

C. No; went

D. Y es; went

()54. He ________the army since 30 years ago. Now he is a general.

A. joined

B. has joined

C. has been in

D. had been in

( )55. ---Could you tell me _____? I must find him.

----Sorry, I have no idea. But he _____just now.

A. where Tom was; has been here

B. where has Tom gone; was here

C. where can I find Tom; is

D. where Tom is; was here

( )56 --What ______Tom? ---He was crossing the street ____ a motorbike hit him from behind.

A. has taken place to; while

B. has happened to; when

C. was taking place to; when

D. has been happened; while ( )57.---This is no-smoking zone. Can’t you see t he sign? ---Oh , sorry. I ____it.

A. haven’t seen

B. won’t see

C. don’t see

D. didn’t see ( )58. It’s ver y ____ to play _____Chinese chess with them.

A. pleasure; a

B. pleased; the

C. pleasant; /

D. necessary; an ( )59 .Mike ___________ the story for a month.

A. has bought

B. has had

C. had had

D. has borrowed

()60 Mr. Black _________ China since the summer of 1998.

A. has been to

B. has been in

C. has come to

D. came to

()61. His father _______ for years.

A. has died

B. has been dead

C. died

D. dies

()62--- Would you like some more food?

----Thank you. I _______ enough.

A. will have

B. have had

C. have

D. had

()63.The old man lonely since his friend left.

A. have been

B. became

C. has become

D. has been

()64.How long have you here?

A. arrived

B. gone

C. worked

D. come

()65.The film for nearly an hour. Y ou should go to the cinema earlier.

A. will stop

B. has been over

C. stopped

D. will be over

( ) 66. Can you tell me when they will_________?

A. get

B. arrive

C. reach to

D. get to

( ) 67. --How soon will the party be ready? -- ______________.

A. Only twice

B. Once a week

C. For two weeks

D. In half a month ( ) 68. --How long have you __________your watch? It looks new.

--Only three day.

A. bought

B. received

C. had

D. borrowed

( ) 69. --When shall we go to park? -- _________day is OK.

A. Some

B. All

C. Any

D. Another

()70.——I'm sorry you have missed the bus. It just two minutes ago.

——What a pity!

A.has left

B. has been away

C. was leaving

D. left

动词填空初二期中考试复习专项题(1*30格=30分)

1.They were very and shouted with .(excite)

2.It’s Kitty’s (two)day in Hong Kong.

3. I wish him a great ___________. I think he’ll be a ___________person.(success). 4.——What do you think of my answer to the question?

——Sorry. What’s that? I (think)about something else.

5.We (clap)our hands while they (march)across the park. 6.These clouds were so beautiful that I could not stop (take)photos. 7.Look! Some____________(dance)over there while others_____________(sing)happily.

8. I hear that you ____________(be)busy getting ready for travelling recently.

9. ---Jenny _________ (not pay) for her jacket , has she?

---No, she hasn’t. Her cousin ________________(pay)for her in a moment.

10. Y our work___________(include) typing(打字) letters and answering the telephone.

11.He__________just__________(go) to the post office. I think he ________(be)back in minutes.

12. Y our mother ______________(get) everything ready for you , hasn’t she?

13. He (bear) in 1910 and (die) three years ago.

14. He (leave) before I came in.

15. Mary always (get) up too late, and never had enough time for breakfast.

16. While he was in Beijing, he (call) on us every month.

17. I won't believe you until I (see) you in jar(坛子)with my owne eyes.

18. He (be) ill for three days.

19. From the 1910s to the 1950s, Hollywood (be) the film centre of the word.

20.He _________(stand)at the crossing;_________________(not know) where to go.

参考答案:

一:选择题

1.C

2.C

3.D

4.C

5.A

6.C

7.C

8.D

9.B 10.C 11.B 12.D 13.B 14.D 15.A 16.B 17.B 18.C 19.C 20.A 21.B 22.B 23.C 24.C 25.C 26.D 27.A 28.C 29.D 30.D 31.B 32.B 33.A 34.B 35.D 36.B 37.A 38.A 39.A 40.D 41.A 42.B 43.C 44.A 45.B 46.C 47.A 48.C 49.B 50.D 51.B 52.C 53.D 54.C 55.D 56.B 57.D 58.C 59.B 60.B 61.B 62.B 63.D 64.C 65.B 66.B 67.D 68.C 69.C 70.D

二:动词填空

1:excited excitement 2:second 3:success successful 4:was thinking 5: were clapping were marching 6:taking 7:are dancing are singing

8:have been 9:will pay 10:includes 11:has gone will be

12:has got 13:was born died 14:left 15:got 16:was calling

17:see 18:has been 19:was being 20:stood not knowing

相关推荐
相关主题
热门推荐