2018银行招聘英语阅读理解模拟题(四)

2018银行招聘英语阅读理解模拟题(四)

安徽中公金融人网致力于为广大报考银行的同学们提供丰富的银行招聘信息、笔、面试资料。安徽中公金融人官网考试信息应有尽有,笔、面试资料琳琅满目,供各位考生选择,帮助莘莘学子积极备考银行招聘考试,还有更多的备考指导、考试题库在等着你!

2018银行招聘英语阅读理解模拟题(四)

Over the past decade, many companies had perfected the art of creating automatic behaviors —habits —among consumers. These habits have helped companies earn billions of dollars when customers eat snacks, apply lotions and wipe counters almost without thinking, often in response to a carefully designed set of daily cues.

"There are fundamental public health problems, like hand washing with soap, that remain killers only because we can't figure out how to change people's habits," Dr. Curtis said. "We wanted to learn from private industry how to create new behaviors that happen automatically."

The companies that Dr. Curtis turned to —Procter & Gamble, Colgate-Palmolive and Unilever —had invested hundreds of millions of dollars finding the subtle cues in consumers' lives that corporations could use to introduce new routines.

If you look hard enough, you'll find that many of the products we use every day —chewing gums, skin moisturizers, disinfecting wipes, air fresheners, water purifiers, health snacks, antiperspirants, colognes, teeth whiteners, fabric softeners, vitamins —are results of manufactured habits. A century ago, few people regularly brushed their teeth multiple times a day. Today, because of canny advertising and public health campaigns, many Americans habitually give their pearly whites a cavity-preventing scrub twice a day, often with Colgate, Crest or one of the other brands.

A few decades ago, many people didn't drink water outside of a meal. Then beverage companies started bottling the production of far-off springs, and now office workers unthinkingly sip bottled water all day long. Chewing gum, once bought primarily by adolescent boys, is now featured in commercials as a breath freshener and teeth cleanser for use after a meal. Skin moisturizers are advertised as part of morning beauty rituals, slipped in between hair brushing and putting on makeup.

"Our products succeed when they become part of daily or weekly patterns," said Carol Berning, a consumer psychologist who recently retired from Procter & Gamble, the company that sold $76 billion of Tide, Crest and other products last year. "Creating positive habits is a huge part of

Through experiments and observation, social scientists like Dr. Berning have learned that there is power in tying certain behaviors to habitual cues through relentless advertising. As this new science of habit has emerged, controversies have erupted when the tactics have been used to sell questionable beauty creams or unhealthy foods.

1. According to Dr.Curtis, habits like hand washing with soap _____.

A. should be further cultivated

B. should be changed gradually

C. are deeply rooted in history

D. are basically private concerns

2. Bottled water, chewing gun and skin moisturizers are mentioned in Paragraph 5 so as to _____.

A. reveal their impact on people's habits

B. show the urgent need of daily necessities

C. indicate their effect on people's buying power

D. manifest the significant role of good habits

3. Which of the following does NOT belong to products that help create people's habits?

A. Tide

B. Crest

C. Colgate

D. Unilever

4. From the text we know that some of consumer's habits are developed due to _____.

A. perfected art of products

B. automatic behavior creation

C. commercial promotions

D. scientific experiments

5. The author's attitude toward the influence of advertisement on people's habits is _____.

A. indifferent

B. negative

C. positive

D. biased

参考答案:

1.【答案】A。解析:细节题。根据关键词Dr. Curtis将信息定位于第二段,A选项和第二段段尾句"how to create new behaviors that happen automatically"含义相同,故答案选A。

2.【答案】A。解析:推理题。根据第四段开头一句If you look hard enough, you'll find that many of the products we use every day ... are results of manufactured habits.可知A项正确;本题迷惑选项是D,其实文章没有强调这是好习惯,只是中立的立场描述了这些产品影响了人们的习惯。

3.【答案】D。解析:细节题。根据第四和第六自然段的段尾句,发现只有Unilever文章没有阐述是否它帮助了人们产生习惯,故答案选D。

4.【答案】C。解析:推理题。根据文章后四段,不难发现商业广告是主要原因,所以答案选C。

5.【答案】B。解析:态度题。根据作者对于商业广告用的一些形容词:第四段的canny(狡猾的,精明的),第7段的relentless(无情的,残忍的)可知,说明作者对于广告对人们习惯的影响是持否定态度的。

相关推荐
相关主题
热门推荐